Al 35 jaar heel gewoon…

Op 1 september 1981 werd Hondentrainingsgroep de Goede Combinatie opgericht door Alphons Dijkstra.Alphons   De trainingsgroep ging lopen aan de Boerhaavelaan en daar loopt zij nog steeds. Heel wat mensen uit Zoetermeer en omstreken hebben met hun hond cursus gelopen; vaak jaren lang. Ook oud-cursisten die een nieuwe hond kregen, kwamen weer terug.

In de loop der jaren veranderde er heel wat in het benaderen van honden, waardoor er nieuwe hondenscholen bijkwamen in Zoetermeer. Vele van hen zijn ook weer verdwenen. De kracht van de Goede Combinatie is een vaste kern van vrijwillige instructeurs en een consequente manier van trainen door de jaren heen.

De meeste cursussen bleven in die 35 jaar bestaan en maar weinig trends werden overgenomen. Niet meedoen met de massa, maar gewoon dicht bij jezelf blijven.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *