Activiteiten

Wij organiseren diverse activiteiten tijdens het seizoen. Hieronder kun je lezen welke het zijn. Wij vinden het erg leuk als je mee gaat of komt en natuurlijk ook als je laat weten als je ideeën hebt.

 


Strandwandeling

Zodra we weer het strand op mogen met de hond, gaan we meestal op een zondag even lekker uitwaaien. Aangezien op het strand lopen al vrij zwaar is en we vaak dik een uur weg zijn, is deze wandeling niet geschikt voor pups. Neemt niet weg dat je van harte welkom bent om mee te gaan, maar voor de pup is de wandeling echt te zwaar. Na de wandeling wordt er onder elkaar (voor de liefhebbers) nog wat gedronken, voor eigen rekening.

Zwerftocht

IMG_6309Deze wandeling wordt ook meestal op zondag gehouden en is qua duur niet echt in te schatten. Aangezien het een zwerftocht is, zal het niet voor het eerst zijn dat we de weg kwijtraken. Vandaar ook dat ook deze wandeling niet geschikt is voor pups. Meestal lukt het om binnen twee uur weer terug te zijn waarbij we, onder het genot van iets warms (voor eigen rekening), vragen beantwoorden en we meedingen naar de titel ‘Speurneus van het seizoen….’.

 

Theorieavond

Op deze avond gaan we dieper in op de ervaringen van de cursus en verzorging van de hond.

Heeft u ideeën, laat het ons weten! Een zeer leerzame en (onmisbare) gezellige avond!

Diploma uitreiking

13246231_1870953843132247_3333938028787436917_oDiploma-uitreiking (zonder hond) Tijdens de diploma-uitreiking, hoor je of je geslaagd bent of niet. Voor de pups is dit niet belangrijk want deze krijgen enkel een cijferlijst met een certificaat. Deze slagen dus eigenlijk altijd! Voor de overigen geldt dat ze gedurende de beoordelingen voldoende punten moeten halen om te slagen. Je krijgt altijd een beoordelingslijst,  maar of je een diploma krijgt hangt af van je eigen inzet en die van de hond. Tijdens de uitreiking krijg je allemaal wat lekkers mee voor de hond en houden we een loterij met wat leuke prijsjes. Echt een hele gezellige avond die je na al je inzet niet mag missen, ook al heb je het idee er niets van gebakken te hebben.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print