Behendigheid Gevorderden

Behendigheid gevorderden is voor cursisten die de cursus behendigheid beginners hebben doorlopen en eraan toe zijn om op tijd te gaan lopen. Tijdens deze cursus ga je aan de slag met ideale parcours, kwaliteit en tijd. Niet alleen ga je zelf proberen de beste tijd neer te zetten, maar is het doel dat vooral na een foutloos parcours te doenUnknown-2. Het Parcours heeft, afhankelijk van de lengte, een standaard parcours tijd (SPT). Dit is de tijd waarin het parcours zonder fouten te lopen is. Daarnaast kennen wij ook een Maximale parcours tijd (MPT). Dit is de tijd die je maximaal over het parcours mag doen. Heb je meer tijd nodig dan wordt je gediskwalificeerd.

Het spelelement maakt deze cursus erg leuk en wat je ziet is dat de cursisten onderling elkaar echt een tijd gunnen. Echt een hele leuke hobby die onder de hondensport wordt gerekend.

Hondentrainingsgroep de Goede Combinatie is al vele jaren een bekend gezicht op het bevrijdingsfestifal op de markt in Zoetermeer. Hier kan iedereen kennis maken met deze leuke sport, van gehoorzaamheid tot behendigheid en Flyball.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print