Eindelijk weer een heel seizoen!

Wij zijn er klaar voor…

Op zaterdag 11 december 2021 was het eindelijk zover. Vanwege de avond-lockdown kon de diploma uitreiking van donderdag de 16e niet doorgaan. In eerste instantie bedachten we een soort van event met koffie en lekkers, maar bedachten later dat dit geen goed signaal zou zijn. Dit jaar 40 jaar veertig jaar verantwoordelijk voor hondentraining in Zoetermeer en door dat verantwoordelijkheidsgevoel konden we onmogelijk een ‘feestje’ organiseren op het veld. In plaats daarvan werd het een bescheiden drive true op de parkeerplaats voor het trainingsveld. Wij hadden de tent nog maar net opgezet of het begon zachtjes te regenen. Dit was echter van korte duur en voordat we het wisten kwam zelfs de zon erbij. Het was een komen en gaan van cursisten, die allemaal hun certificaat, of mooier nog, hun diploma kwamen ophalen. Vergezeld van de bijbehorende cijferlijst kreeg elke cursist een bedrukt voerzakje in het kader van het veertigjarig bestaan. Ook het Dierenparadijs Zoetermeer uit de Dorpstraat had weer zijn uiterste best gedaan om een leuke attentie te maken voor elke cursist. Dit doen zij inmiddels al weer vele jaren en daar zijn wij enorm blij mee! Het was een hele gezellige en ongedwongen sfeer en de tijd vloog dan ook voorbij. Heel veel mensen hebben zich gelijk ingeschreven voor een vervolg cursus en wij hopen dat iedereen het weer naar zijn zin gehad heeft. Na twee Halve seizoenen hebben we eindelijk weer een heel seizoen kunnen afronden en uiteraard hopen wij dat we dat in 2022 ook weer kunnen doen. Enorm blij met en trots op ons team dat er ieder jaar weer staat en vol overgave en geheel vrijwillig alle baasjes probeert te begeleiden om een Goede Combinatie te worden met hun viervoeter. Henk, Martin, Roland, Ramona en Roos weer onwijs bedankt en ik hoop dat wij dit nog lang mogen doen!

Peter

Leuk om iedereen met de hondjes te zien. Bedankt en tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *