SportEasy

Hondentrainingsgroep de Goede Combinatie gaat met ingang van het seizoen 2022-2 gebruik maken van SportEasy. Het is een online dienst waarmee wij de teams (lesgroepen) kunnen beheren en op een makkelijke wijze, presentie kunnen registreren. Cursisten kunnen via een App makkelijk doorgeven als ze er een keertje niet zijn, en de Instructeurs (coaches) kunnen makkelijk aantekeningen maken na de cursus. Ook kunnen we op een makkelijke manier berichten versturen nar alle deelnemers van een cursus. Van de deelnemers is alleen de naam zichtbaar in de App voor de andere deelnemers. Wij hopen dat het een bijdrage levert aan het gemak en voor het plezier, om bijv. ook een foto of filmpje met de groep te delen.

https://itunes.apple.com/fr/app/sporteasy-organisez-vos-matchs/id599931266?l=en&mt=8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *