Gedrag & Gehoorzaamheid Basis

In 2019 heeft Hondentrainingsgroep de Goede Combinatie besloten om zich te gaan richten op het niveau FCI-Obedience. Aangezien wij als ‘wilde’ vereniging nooit aan wedstrijden etc. kunnen meedoen hebben wij in 2022 besloten ons Club GG terug te brengen tussen alle cursussen in. Alleen voor die mensen die voldoende tijd hebben om met hun hond te trainen en écht te gaan voor een hoger niveau, hebben wij de GG- Basis. De GG-cursus is er in vier niveau’s die allemaal tegelijk lopen in één groep. Het is een cursus voor echte teamplayers die elkaar willen helpen, naar een hoger niveau te komen. Tijdens het oefenen kijken we naar elkaar en geven elkaar feedback op de geleverde prestaties.

Het begint allemaal met de Gedrag & Gehoorzaamheid Basiscursus. Deze sluit aan op de Club Gedrag & Gehoorzaamheidscursus en wordt opgevolgd door de Gedrag & Gehoorzaamheid 1 tot en met 3.

De volgende onderdelen ga je beoefenen tijdens deze cursus;

De volgende onderdelen komen aan de orde:

1 Negeren van andere honden
2 1 minuut ZIT en STA in zicht en 2 minuten AF uit zicht
3 Los volgen tijdens vlak parcours
4 Komen op bevel
5 Rond een ton sturen
6 Zit, Sta of Af tijdens volgen
7 Vlak apport
8 Posities op afstand
9 Vak zenden
10 Hoogtesprong, naast komen
11 Ongang geleider hond, Algemene indruk

De cursus Obedience Basis kost inclusief de activiteiten (theorieles en diploma-uitreiking) € 60,-. Je kunt het cursusgeld aan ons overmaken, naar de bankrekening NL59RABO 0326942246 t.n.v. R.M.J van der Heijden o.v.v De Goede Combinatie.

De cursus Gedrag & Gehoorzaamheid Basis start meestal tegen de middag. Wij lopen diverse cursussen tussen 9:00 en 13:00 uur en naar aanleiding van je inschrijving, krijg je te horen hoe laat je loopt. De cursus duurt zeker een uur.