De kop is eraf!

Ja mensen, afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, trainen op de nieuwe locatie. Weer vroeg uit de veren en met een wagen volgeladen rond acht uur aan het van Doornenplantsoen, waar al snel de eerste cursisten zich meldde die gelijk aan het werk werden gezet. Allereerst om een nieuwe afzetting (schapennet) te plaatsen, die cursisten die aankomen en de behendigheid lopers, moet scheiden van de overige groepen. Dat was nog even zoeken, maar uiteindelijk werkt het goed en zal deze iedere zaterdag worden neergezet. Natuurlijk heeft er ook maar één hond in vastgezeten en dat was natuurlijk Senna (mijn eigen hond). Gelukkig doen ze zoiets maar één keer, want anders moeten we ook nog regels voor ezels gaan opstellen. De instructeurs waren niet op volle sterkte, want Roos moest haar theorie-examen doen als Kynologisch instructeur. Kayleigh was ‘s-morgens gestoken door een Hoornaar en kon haar eerste les net afmaken, maar moest vanwege een allergische reactie toch een bezoekje brengen aan de Eerste Hulp. Uiteindelijk met een dubbele dosis medicijnen, ging het een stuk beter en is zij zondag op vakantie gegaan. Zaterdag zijn we dus weer niet op volle sterkte en ga ik zelf Sport & Spel doen (nu niet allemaal afbellen). Nadat ik met Kees ook het laatste bord had opgehangen was de locatie eindelijk van ONS! (Nee hoor, wij huren van de Gemeente, maar we kunnen er in elk geval minimaal 10 jaar tegenaan.) Nadat na de laatste cursus alles weer in de container zat, konden Henk en ik eindelijk van een bakkie genieten, want wij mistte onze vaste verzorgers. Uiteindelijk gingen we tevreden naar huis. Zondagmorgen toen ik met Senna ging lopen had ik warempel spierpijn in mijn kuiten. Toch even wennen zo’n veldje…

Tot snel weer,
Peter

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *