Strandwandeling 2019-2

Veel heel veel regen, windkracht 7 tot stormachtig windkracht 8. Wie heeft er zin om mee te gaan naar het strand?

Op de heenweg wind mee…
Liena

Op tijd in bad en na een lekker bakkie koffie eigenlijk toch weer net iets te laat de auto in. Senna is wel te porren voor een lekker strandwandelingetje dus die was snel beneden. Ik was niet de laatste en toch met een auto of zes gingen we op weg naar Monster. Fijne parkeerplaats, korte strandopgang en altijd heerlijk koffie. Aangekomen wachten een aantal cursisten ons op en al met al hadden we toch nog een lekker clubje om mee te lopen. Rabia had haar nieuwe aanwinst ook meegenomen en was op mijn aanraden gewoon lekker meegegaan. Ze had het prima naar haar zin en ondanks verwoede pogingen is de Jack er niet kleiner op geworden. De honden hadden de koekjes snel in de gaten en ik had heel veel vriendjes vandaag! Met de wind in de rug liepen we lekker snel richting de antenne en van de regen merkten wij helemaal niets, want die viel niet. Op de terugweg hadden we de wind in het gezicht en dat ging beduidend minder snel. Wat een feest om al die honden in hun element te zien! Zelfs Cera ging behoorlijk ver de zee in en liet zich leiden door Senna die haar best deed om de zee leeg te drinken. Helaas kwam het er op hoger gelegen grond weer aan alle kanten uit begon het spel weer opnieuw. Uiteindelijk kwamen we na anderhalf uur ploeteren bij de strandtent aan, maar helaas GESLOTEN! Geen vragen, geen Strandjutter van het seizoen en geen KOFFIE! Wat kan je je daar toch op verheugen onderweg. Voortaan eerst kijken of ze open zijn, want deze teleurstelling is wel erg groot. Hoe dan ook, het was een heerlijke wandeling waarvan niet alleen de hondjes maar ook zeker de baasjes hebben genoten!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.